foto

Pamela Payton-Wright

  • nar. 1.11.1941 (77 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Uchovat si tvář
1999 Přízraky ze snů
1993 Veronika a já
1990 Nováček
1988 Starlight: A Musical Movie
1987 Jako nepoddajný plevel
My Little Girl
1981 The Dark End of the Street
1980 Vzkříšení
1979 Ve velkém stylu
1972 Corky
Look Homeward, Angel (TV film)

TV seriály

1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Pride and Joy (S04E06)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky