foto

Bill Mullikin

  • nar. 19.4.1927
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 3.4.2010 (82 let)
    Aptos, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Nestoudní
1963 Rockabye the Infantry (TV film)
1962 Peklo je pro hrdiny
1961 Man-Trap
1960 Wake Me When It's Over

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Nice Place to Visit (S01E28)
1959 Hennesey (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace