foto

Irina Temičeva

  • nar. 23.7.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Foto na pamjať
2017 Ljubov na vyživanije (TV film)
2015 Nasledniki
2014 Kuchňa v Pariže

TV seriály

2019 Kukhnya. Voyna za otel (TV seriál)
Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Bolšaja igra (TV seriál)
Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Svaďby i razvody (TV seriál)
2017 Aktrisa (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Kurortnyj roman (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Papa na vyrost (TV seriál)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dorogaja moja služanka (E01)
2013 Nasledniki (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky