foto

Lisle Wilson

  • nar. 2.9.1943
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 14.3.2010 (66 let)
    Rancho Mirage, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Nehoda na silu 7 (TV film)
1986 Jen mezi přáteli
1985 Other Lover, The (TV film)
1984 Americký mogul (TV film)
1979 Hry bez pravidel (TV film)
1977 The Incredible Melting Man
1972 Sestry
1971 Mississippi Summer
1970 Bavlna v Harlemu

TV seriály

1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Strung Along (S04E12)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Dobrodružná noc (S01E02)
Fresno (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Sanford Arms (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace