foto

Denis Paršin

  • nar. 27.3.1980 (39 let)
    Pripjať, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marusja (TV film)
2017 Sžigaja mosty
2016 Intim ně predlagať (TV film)
Ljubov vně konkursa (TV film)
Red Dog
Zlaja suďba (TV film)
2015 The Code of Cain
2012 Ja jego slepila (TV film)
Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
2010 Brestská pevnost

TV seriály

2017 Kačeli (TV seriál)
Mať za syna (TV seriál)
2016 Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Něnavižu (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Dom dlja kukly (TV seriál)
Děrevenskij roman (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Dobroje imja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
2010 Žurov (TV seriál)
Gluchar (S02E05)
2003 Vokzal (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky