foto

Michael Alldredge

  • nar. 13.4.1941
    Kern County, California, USA
  • zem. 19.12.1997 (56 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Mary & Tim (TV film)
1995 Strážce mého bratra (TV film)
1991 Úlovek z Beverly Hills
1990 Jako anděl
1989 Noční procházka (TV film)
Robot Jox - Zápas robotů
1988 Ghost Town
Johnny, buď hodný
1987 Last Fling, The (TV film)
1986 Ohledně minulé noci
Promise (TV film)
Železný orel
1985 Hostage Flight (TV film)
1983 Another Woman's Child (TV film)
I Want to Live (TV film)
Podraz II
V (TV film)
Zjizvená tvář
1982 Bytost
Dar života (TV film)
Střílejte na měsíc
1981 Choices
Fly Away Home (TV film)
Thornwell (TV film)
1980 Nightside (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Just Me and You (TV film)
Long Journey Back (TV film)
Two-Five, The (TV film)
1977 Ruby
Sunshine Christmas (TV film)
The Incredible Melting Man

TV seriály

1997 JAG (TV seriál)
Zásahová jednotka (S02E11)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Není lehké býti Greenem (S02E13)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1989 Booker (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace