foto

Taťjana Poljakova

  • nar. 14.9.1959 (59 let)
    Vladimir, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Kak by ne tak (TV film) - kniha
1999 Tonkaja štučka - povídka

TV seriály

2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál) - kniha
2016 Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál) - kniha
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál) - kniha
2015 Teň strekozy (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace