foto

Richard Kane

  • nar. 17.9.1938 (82 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Queen of the East (TV film)
1993 Higher Mortals, The
1990 Max a Helena (TV film)
1989 Pouze další tajemství (TV film)
1984 Pozdravuj na Broad Street
Squaring the Circle (TV film)
1977 Příliš vzdálený most

TV seriály

1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1989 Victoria Wood (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Hot Metal (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Vdovy (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 Devenish (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1965 Enemy of the State, An (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky