foto

Michael Nightingale

  • nar. 6.10.1922
    Brighton, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.9.1999 (76 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Svědek pro obžalobu (TV film)
1980 Dominique
1978 Carry On Emmannuelle
1977 That's Carry On! - a.z.
1976 Carry On England
1975 Návrat Růžového pantera
1974 Carry On Dick
Dokonalý plán
1973 Carry On Girls
1972 Bless This House
Carry On Matron
Mutiny on the Buses
1970 Clegg
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
Journey Into Midnight
1966 Sky West and Crooked
1965 Carry On Cowboy
Curse of the Voodoo
1964 Carry On Cleo
1963 Carry On Cabby
Carry On Jack
1961 Carry On Regardless
Silent Weapon, The
Watch Your Stern
1960 The Young Jacobites
1959 The Stranglers of Bombay
1958 Ice-Cold in Alex
1953 Is Your Honeymoon Really Necessary?
Noose for a Lady

TV seriály

1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1989 Victoria Wood (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - herec, a.z.
1974 Churchill's People (TV seriál)
1971 Now Look Here (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace