foto

Artur Pontek

  • nar. 10.5.1975 (44 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Skorumpowani
2007 Braciszek (TV film)
2004 Ławeczka
1999 Skok
1993 Do widzenia wczoraj
Pajęczarki
Únos Agáty
1992 Enak
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
1990 Mów mi Rockefeller
1989 Po wlasnym pogrzebie (TV film)
Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
1988 Sami dla siebie (TV film)
1987 Misja specjalna

TV seriály

2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Szpital na perypetiach (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace