foto

Johnny Briggs

  • nar. 5.9.1935 (85 let)
    Battersea, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Way They Were: Coronation Street Special, The (TV film)
1998 Women of Coronation Street - a.z.
1976 Carry On England
Office Party, The
1975 Bedtime with Rosie
Carry On Behind
1974 Man About the House
1973 Secrets of a Door-to-Door Salesman
1972 Au Pair Girls
Best Pair of Legs in the Business, The
Bless This House
1971 Bachelor of Arts
Quest for Love
1970 Poslední útěk
V pravý čas
1969 Some Girls Do
1968 Carry On... Up the Khyber
1965 Intelligence Men, The
1964 Kožené bundy
Letka 633
1963 Doktor v nesnázích
Zásah v pravou chvíli
1962 H.M.S. Defiant
1961 Information Received
Rag Doll
Wind of Change, The
1960 Buldočí plémě
Potopte Bismarck!
1958 Diplomatic Corpse, The
1957 Second Fiddle
1951 Kouzelná skříňka
Zlaté věže
1949 Helter Skelter
1948 Oliver Twist
Quartet
1947 Chyťte ho!

TV seriály

2008 Echo Beach (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 The Mrs. Merton Show (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
1974 No, Honestly (TV seriál)
Thick as Thieves (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
So It Goes (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Someone Like Me (E07)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál) - herec, a.z.
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.
2001 I Love Christmas (TV film) - a.z.
Mike Baldwin & Me (TV film)

Host

TV pořady

2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky