foto

John Carlin

  • nar. 6.11.1929
    Johnstone, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 19.11.2017 (88 let)
    Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Fantom v Monte Carlu (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
Okovy slávy (TV film)
1980 George and Mildred
Skok do prázdna
1978 Carry On Emmannuelle
1976 Carry On England
1974 Man About the House

TV seriály

1991 Darling Buds of May, The (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Nepřátelský svědek (S05E03)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Chelmsford 123 (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
Kdo je Bourne? (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Záhada Dallmalské ulice (S01E02)
1984 Big Deal (TV seriál)
Cold Warrior (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
I Thought You'd Gone (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
1983 Starting Out (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Pictures (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Losers, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Sexton Blake and the Demon God (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
Frankie Howerd's Hour (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Big Brother (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Intrigue (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
The Three Musketeers (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Game of Murder, A (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1989 Around the World in 80 Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace