foto

Billy Cornelius

  • nar. 18.8.1934 (84 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dlouhý Velký pátek
1977 That's Carry On! - a.z.
1975 Carry On Behind
1974 Carry On Dick
1973 Carry On Girls
1972 Bless This House
Walk Into the Dark (TV film)
1971 Carry On Henry
1970 Když dinosauři vládli světu
1969 Byl jednou jeden doktor
1967 Robbery
1966 Carry On Screaming!
1965 Big Job, The
Carry On Cowboy

TV seriály

1981 Nightmare Man, The (TV seriál)
1978 Losers, The (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - herec, a.z.
Sam and the River (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
1972 The Moonstone (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Villette (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Sentimentální cesta (E04)
1968 Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Silver Sword, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

TV pořady

1964 Dave's Kingdom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace