foto

Gunnar Hansson

  • nar. 26.5.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verliebt auf Island (TV film)
2018 Falkoni
2016 Vraždy podle Solveig: Fjord smrti (TV film)
2015 Pozpátku
2011 Vybraná společnost
2008 Naglinn
2007 Rodiče
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
2005 Beowulf: Král barbarů
2004 Dís
Áramótaskaup 2004 (TV film)
2001 Smích racků
2000 Ikingut
1998 Sporlaust

TV seriály

2020 Vraždy ve Valhalle (TV seriál)
Rozcestí (E07)
Všem na očích (E05)
Jizvy (E04)
2017 Fangar (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2009 Fangavaktin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Pozpátku

Režijní filmografie

Filmy

2015 Pozpátku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky