foto

Denis Barbier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Laurette 1942, une volontaire au camp du Récébédou
2001 Slogany
1994 Un alibi en or (TV film)
1993 Colis d'oseille (TV film)
Fausto
1992 Enveloppe, L' (TV film)
1991 Neige dans le midi (TV film)
Salut les coquins (TV film)
1988 New York 1935
1986 La Barbe-bleue (TV film)
1979 Le point douloureux

TV seriály

2005 Prune Becker (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)

Dokumentární

2006 La Fille du juge
2002 Brook by Brook, portrait intime (TV film)
1997 Milice, film noir
1994 Bosna!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky