foto

Michaela Koliandrová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poupata
1989 Pan Tau
1985 Robotóza (TV film)
1980 Jak namalovat ptáčka (TV film)
Rytmus 1934
1976 Posel dobrých zpráv (TV film)

TV seriály

1998 Tři králové (TV seriál)
Zrada (E06)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Falešný pan Papp (E18)
1985 Psí povídání (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Dřevěná Marika (TV film)
1988 Černovláska (TV film)

Dokumentární

1997 Hollar (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1997 Hollar (TV film)

TV pořady

2010 Inventura z archivů (TV pořad)
2008 Hlasy z archivu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace