foto

Pavla Vojáčková

  • nar. 25.9.1964 (54 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato česká herečka se narodila 25. září 1964 v Praze. Je bývalou manželkou herce Petra Rychlého, s nímž má dva syny – Ondřeje a Matěje. Za Petra Rychlého byla provdána šestnáct let. Má mladšího bratra. Vystudovala Státní konzervatoř v Praze. Velmi často se věnuje dabingu. Pravidelně dabuje americkou herečku Courteney Cox. Má angažmá v divadle Na Fidlovačce. Hostovala v divadle Jiřího Wolkera a v divadle ABC.

K jejím nejvýznamnějším divadelním rolím patří postava Emily v Našem městečku nebo Julie v Shakespearově Romeovi a Julii. Samotný William Shakespeare patří k jejím nejoblíbenějším dramatikům. Má ráda červené víno.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
2008 Na vlky železa (TV film)
2001 Blboun (divadelní záznam)
Deník šílené manželky (TV film)
Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
1985 Jestli jednou odejdu (TV film)
1984 Zlaté kapradí (TV film)
1983 Bráška (TV film)

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Maso za maso (E09)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2014 První republika (TV seriál)
Španělská chřipka (S01E04)
Milodary (S01E03)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Cesta domů (S05E19)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je moudrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
Výlet (E13)
další epizody (7)
Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Dlužní úpis (S01E13)
Velký flám (S01E12)
Kateřina je v koutě (S01E08)
2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)

TV pořady

1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace