foto

Pavla Vojáčková

  • nar. 25.9.1964 (55 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tato česká herečka se narodila 25. září 1964 v Praze. Je bývalou manželkou herce Petra Rychlého, s nímž má dva syny – Ondřeje a Matěje. Za Petra Rychlého byla provdána šestnáct let. Má mladšího bratra. Vystudovala Státní konzervatoř v Praze. Velmi často se věnuje dabingu. Pravidelně dabuje americkou herečku Courteney Cox. Má angažmá v divadle Na Fidlovačce. Hostovala v divadle Jiřího Wolkera a v divadle ABC.

K jejím nejvýznamnějším divadelním rolím patří postava Emily v Našem městečku nebo Julie v Shakespearově Romeovi a Julii. Samotný William Shakespeare patří k jejím nejoblíbenějším dramatikům. Má ráda červené víno.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
2008 Na vlky železa (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
1985 Jestli jednou odejdu (TV film)
1984 Zlaté kapradí (TV film)
1983 Bráška (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Kdo je kdo? (S02E03)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Televize nebo vězení (S01E19)
Maso za maso (S01E09)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2014 První republika (TV seriál)
Španělská chřipka (S01E04)
Milodary (S01E03)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Nenávist (S01E06)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Cesta domů (S05E19)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je modrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
Výlet (E13)
další epizody (7)
Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Dlužní úpis (S01E13)
Velký flám (S01E12)
Kateřina je v koutě (S01E08)
2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
1980 Tak se ptám (TV seriál)
Příliš mladí na lásku (E02)

Divadelní záznam

2001 Blboun (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1998 Sama doma (TV pořad)
1994 Studio 6 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky