foto

Edwin Richfield

  • nar. 11.9.1921
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.8.1990 (68 let)
    Shrewsbury, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Tumbledown (TV film)
1984 Závod se smrtí
1973 Diamonds on Wheels
1968 The Man in the Iron Mask
1967 Pět milionů let k Zemi
Secret Agent, The (TV film)
1965 The Face of Fu Manchu
1964 The Secret of Blood Island
1963 Just for Fun
The Comedy Man
1962 Village of Daughters
1960 Inn for Trouble
Life Is a Circus
Potopte Bismarck!
Sword of Sherwood Forest
The Boy Who Stole a Million
1959 Ben Hur
Innocent Meeting
Make Mine a Million
No Trees in the Street
Tommy the Toreador
1958 Further Up the Creek
Model for Murder
The Adventures of Hal 5
The Camp on Blood Island
Up the Creek
1957 Account Rendered
Black Ice
Quatermass 2
The Big Chance
1956 Find the Lady
X the Unknown
1955 The Blue Peter
The Brain Machine
Ďáblové v oblacích
1954 Conflict of Wings
Dark Stairway, The
Mask of Dust
Radio Cab Murder
The Black Rider
What Every Woman Wants
1953 Blue Parrot, The
Flannelfoot
Stryker of the Yard
1950 Ha'penny Breeze
1949 Jack of Diamonds, The

TV seriály

1988 Sophia and Constance (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Tripper's Day (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
1971 Trial (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
For the Love of Ada (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Christ Recrucified (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Owl Service, The (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1968 The Man in the Iron Mask (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Baron, The (TV seriál)
Intrigue (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 On Trial (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Shadow Squad (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace