foto

Larry Burns

  • nar. 1.7.1911
    Belfast, Irsko
  • zem. 1983
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 A Very Natural Thing
1972 Left-handed
1971 All the Right Noises
1960 Dentist in the Chair
Gentle Trap, The
The Shakedown
1959 Strictly Confidential
Witness in the Dark
1957 Count Five and Die
1956 Raiders of the River
1955 The Hornet's Nest
1954 Meet Mr. Callaghan
1952 Stolen Plans, The
The Gentle Gunman
1948 Boj o jižní točnu
1940 Saloon Bar

TV seriály

1976 Rock Follies (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Barnaby Rudge (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
Duty Bound (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace