foto

David Lander

  • nar. 3.10.1921
    Rochford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.12.1996 (75 let)
    Hastings, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Dvanáct křesel
1965 Be My Guest
Game for Three Losers
1962 Emergency
1961 Anna Karenina (TV film)
Invasion Quartet
1960 Tire-au-flanc 62
Urge to Kill
1958 Woman of Mystery, A
1957 Nemilosrdný čas
1956 The Spanish Gardener

TV seriály

1972 Sykes (TV seriál)
1971 Alexander the Greatest (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
1969 Mind of Mr. J.G. Reeder, The (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Swizzlewick (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Roving Reasons (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Garry Halliday (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Dial 999 (TV seriál)
Time Is the Enemy (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace