foto

Vlastimil Čaněk

  • nar. 7.3.1931 (87 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V 50. letech vystudoval Vlastimil Čaněk herectví na JAMU. Hrál v několika divadlech, kde se vždy na pár let zdržel. Účinkoval v Uherském Hradišti, Mladé Boleslavy, Kolíně, Kladně, Hradci Králové, nebo v Pardubicích.

Před kamerou se objevoval převážně v malých televizních rolích jelikož jeho činnost byla v 70. letech omezena. Přesto si ho divák mohl všimnout v televizním seriálu 30 případů majora Zemana, ve filmu Dobrý den, město, nebo Diagnóza smrti. Objevil se také v seriálů Ach, ty vraždy!, Vinaři a v televizním pořadu s Evou Holubovou Sígři ve výslužbě.

FILMOVKA

Herecká filmografie

Filmy

2017 O vlásek zakletá (amatérský film)
2006 Petrolejové lampy (divadelní záznam)
Sbohem, Sokrate (divadelní záznam)
2004 Podivný zločin
2002 Poslání s podrazem (TV film)
1990 Jen o rodinných záležitostech
1987 Bony a klid
Zuřivý reportér
1986 Výsledek testu (TV film)
1984 Kariéra
1981 Neříkej mi majore!
1980 Jak napálit advokáta
Koncert
1979 Diagnóza smrti
Na dvoře vévodském (TV film)
Na koho to slovo padne...
1978 Silnější než strach
1977 Oddechový čas
1976 Dobrý den, město
Dům Na poříčí
1975 Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Dvacátý devátý
Motiv pro vraždu
Ohnivý máj (TV film)
Vrtkavý král (TV film)
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Zločin v Modré hvězdě
1972 Jak to bylo v Únoru? (TV film)
1971 Pět mužů a jedno srdce
Silvestrovské kousky Františka Housky (TV film)
Svědectví mrtvých očí
1970 „Pane, vy jste vdova!“
1967 Sedm havranů
1966 Kdo chce zabít Jessii?
Starý Burgunďan (TV film)
1964 Atentát
Kdyby tisíc klarinetů
Třiatřicet stříbrných křepelek
1963 Bylo nás deset
Cesta hlubokým lesem
Pražské blues
Strach

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Smrtelné vyhlídky (S01E02)
Modrý kód (TV seriál)
Princezna na hrášku (S02E29)
2016 Polda (TV seriál)
Noční služba (S01E03)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
2014 Vinaři (TV seriál)
Zápisník (S01E05)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
Cesty domů (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Povolanci (E01)
Rodáci (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 8 (E08)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
1975 Matka (TV seriál)
Plody poznání (E02)
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loď do Hamburku (S01E09)
Hon na lišku (S01E05)
1974 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Smrt u jezera (S01E01)
1968 Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Elegán ve fraku (S13E04)

TV pořady

2013 Sígři ve výslužbě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace