foto

Irina Vilkova

  • nar. 21.10.1963 (56 let)
    Kuybyshev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2016 Děňgi
2014 Leviatan
Nápravná třída
2013 Startap
2010 Zolotoje sečenie

TV seriály

2018 Berjozka (TV seriál)
Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
2017 Noč posle vypuska (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Jasnoviďaščij (E06)
Lesnik (TV seriál)
Sjostry (S03E13)
Pjatnickij (TV seriál)
Kto, jesli ně my? (S04E27)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dvojnoj zakaz (S06E16)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vernoje sredstvo (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Strelba po tareločkam (S05E16)
2010 Marusja (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky