foto

Irina Vilkova

  • nar. 21.10.1963 (55 let)
    Kuybyshev, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2015 A u nas vo dvore... (TV film)
2014 Leviatan
Nápravná třída
2013 Startap
2010 Zolotoje sečenie

TV seriály

2018 Berjozka (TV seriál)
2017 Noč posle vypuska (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Jasnoviďaščij (E06)
Lesnik (TV seriál)
Sjostry (S03E13)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dvojnoj zakaz (S06E16)
2012 Maša v zakoně (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace