foto

Brigitte Krause

  • nar. 9.3.1929
    Berlín, Německá říše
  • zem. 29.4.2007 (78 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 So eine Frau (TV film)
1988 Danke für die Blumen
Der Staatsanwalt hat das Wort - Rosi fehlt (TV film)
Zillejören (TV film)
1987 ...und ich dachte, du magst mich
Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Viola (TV film)
1985 Geschichte vom goldenen Taler, Die
Und erstens kommt es anders und zweitens als man denkt (TV film)
1984 Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 Ferienheim Bergkristall - Silvester fällt aus (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Kein Mann für zwei (TV film)
1981 Romane schreiben (TV film)
1979 Drachens grauer Atem, Des (TV film)
Katův bratr
1976 Nelken in Aspik
1974 Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Und wenn ich nein sage (TV film)
1972 Er - Sie - Es (TV film)
Sonnensucher
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Handelsrisiko (TV film)
Karriere
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Šípková Růženka
1970 Unsere Klasse - Große Klasse (TV film)
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Mrtvý v podezření
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafsache Anker t (TV film)
Russen kommen, Die
Wir lassen uns scheiden
1967 Kinder der Sonne (TV film)
1966 Synové Velké medvědice
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort - Seriöser Erfinder sucht Teilhaber (TV film)
Manana, Manana (TV film)
Nichts als Sünde
1964 Das Stacheltier - Liebe braucht keine PS
Der Mann mit der Maske (TV film)
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Der Mann des Tages (TV film)
Die Glatzkopfbande
Komm mit mir nach Montevideo (TV film)
1962 Das verhexte Fischerdorf
Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
1961 Das Stacheltier - Aber der Regen rinnt
Die Hochzeitsreise (TV film)
Gefährliche Reise
Liebe und der Co-Pilot, Die
1960 Alwin der Letzte
Aufruhr im Kollegium (TV film)
Ich bin nicht mein Bruder (TV film)
Lidé s křídly
1959 Das Stacheltier - Schnellgericht
Musterknaben
Reifender Sommer
Simplon-Tunnel
Wie die Wilden (TV film)
1958 Blonďáček Petr
Der Prozeß wird vertagt
1957 Marguerite: 3 (TV film)
1956 Der weiche Artur
Kawulke contra Meyer (TV film)
Startverbot (TV film)
Vorsicht, bissig!
1955 Einmal ist keinmal
1952 Román mladého manželství
1951 Vlakové spojení nepravidelné
1950 Bohové války
Sedmý den je neděle
1949 Klec
Život v kanafasu
1939 Marguerite : 3

TV seriály

1994 Die Wache (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1971 Nebezpečná cesta (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace