foto

Frank Straass

  • nar. 16.12.1924 (96 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Geheimsender 1212 (TV film)
1976 Feinde (TV film)
1975 Comenius (TV film)
Faneflukt
Kleine Bank mit schlechten Noten (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
1973 Nerze nachts am Straßenrand (TV film)
Steig ein und stirb (TV film)
1971 Annemarie Lesser (TV film)
Flucht - Der Fall Münzenberg (TV film)
1970 Auftrag: Mord! (TV film)
Tage der Rache (TV film)
U-2-Affäre, Die (TV film)
1969 Das Wunder von Lengede (TV film)
Der spanische Bürgerkrieg (TV film)
Kim Philby war der dritte Mann (TV film)
1968 Ein Sarg für Mr. Holloway (TV film)
1967 Brooklynský klub vrahů
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 Der Fall Hau (TV film)
Der Fall Kapitän Behrens - Fremdenlegionäre an Bord (TV film)
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
Rideaux blancs, Les
Vražedné pouzdro na housle
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Hostinec na Temži

TV seriály

1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1990 Fredrikssons fabrikk (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Röd snö (TV seriál)
1984 Auf einem langen Weg (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Dreizehn Briefe (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Das Millionending (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
Tintenfische, Die (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die letzte Reise des Kapitän Scott

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky