foto

Gert Günther Hoffmann

  • nar. 21.2.1929
    Berlín, Německá říše
  • zem. 17.11.1997 (68 let)
    Feldafing, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Das Leise Gift (TV film)
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
1976 Silný Ferdinand
1975 LH 615 - Operation München (TV film)
1974 7-Tage-Woche des Drahtwebers Rolf Pichotta, Die (TV film)
Mrtvý potápěč nebere zlato
1972 Tod im Studio
1971 Geld liegt auf der Bank, Das (TV film)
1970 Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald
Stückgut (TV film)
1969 Kommissar X - Drei goldene Schlangen
Rote Lippen, Sadisterotica
Výstřely na Broadwayi
1968 Gangsters per un massacro
Ich spreng' euch alle in die Luft
Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
1967 Crumbles letzte Chance (TV film)
Keine Leiche ohne Lily (TV film)
Komisař X
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 12 donne d'oro
Chladnokrevně předložený účet
Ein Mädchen von heute (TV film)
Kommissar X - Drei gelbe Katzen
Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
Past sklapne o půlnoci
Vinnetou a míšenka Apanači
1965 Noc v Manhattanu
Vinnetou - Poslední výstřel
1964 Old Shatterhand
Vinnetou - Rudý gentleman
1963 Frühstück im Doppelbett
Vinnetou
1962 Cafe Oriental
Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
Ihr schönster Tag
Kronanwalt, Der (TV film)
1961 Hoffnung ist ein Ding mit Federn (TV film)
Lebensborn
1960 Brennender Sand
Das Fenster zum Flur (TV film)
1959 Am Tag, als der Regen kam
1955 Liebe ohne Illusion
1954 Das ideale Brautpaar
1952 Le Banquet des fraudeurs
1950 Der fallende Stern

TV seriály

1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Familien-Bande (TV seriál)
1981 Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Förster Horn (TV seriál)
1965 Es geschah in Berlin (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
Meine Frau Susanne (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Dawning

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky