foto

Michael Beint

  • nar. 1925
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
1998 Královna Alžběta
Scold's Bridle, The (TV film)
1990 Jeptišky na útěku
1969 Barrister at Law (TV film)
1968 Lovci čarodějnic
1967 Daleko od hlučícího davu
1963 Hi-Jackers, The
Rule of Three
1962 Battleaxe, The
Nejdelší den
Night of the Prowler
1960 The Jailbreakers
1956 Best Things in Life Are Free, The

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Murder of a Moderate Man (TV seriál)
Oscar (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1976 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Smith (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Návštěva v archivu (E19)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
Hunchback of Notre Dame, The (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1951 Manhunt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace