foto

George Roubicek

  • nar. 25.5.1935 (83 let)
    Vienna, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Infiltrátor (TV film)
1981 The Rose Medallion (TV film)
1980 Bad Timing
1977 Agent, který mne miloval
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
1971 Murphyho válka
1970 Foreign Exchange (TV film)
Games, The
1969 Bitva o Británii
Ponorka X-1
The Adding Machine
1967 Mozek za miliardu dolarů
Tucet špinavců
Žiješ jenom dvakrát
1965 The Bedford Incident
1963 Vítězové
1957 Útěkář

TV seriály

1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Orde Wingate (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace