foto

Franz Xaver Lederle

  • nar. 18.2.1931 (88 let)
    Mindelheim, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
1988 Starke Zeiten
1986 Kunyonga - Mord in Afrika
1985 Seitenstechen
Čokoládoví čmuchalové
1984 Bei Anruf Liebe
Dva nosáči tankují super
Ein irres Feeling
Her mit den kleinen Schweinchen
Locas vacaciones
Příběh panenek
Rasputin aneb orgie na carském dvoře
Schulmädchen '84
1983 Babystrich im Sperrbezirk
Plem, Plem - Die Schule brennt
1982 Catherine Chérie
1981 Patrizia
Pinups und ein heißer Typ
1980 Heiße Kartoffeln
Kreuzberger Liebesnächte
Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Austern mit Senf
Cola, láska, čokoláda
Nackt und heiß auf Mykonos
Sunnyboy und Sugarbaby
1978 Melody in Love
Ostrov tisíce radostí
Tři švédky v Tyrolích 2
1977 Radostné odevzdání
Tři Švédky v Tyrolích
Vanessa
1976 Tři tyroláci v Bangkoku
1974 Ay, ay, Sheriff (TV film)
Bohr weiter, Kumpel
Mrtvý potápěč nebere zlato
1973 Alter Kahn und junge Liebe
Unsere Tante ist das Letzte
1972 Blutiger Freitag
Křik černých vlků
Trubel um Trixie
1971 Kompanie der Knallköppe
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Nackte Gräfin, Die
Rudi, benimm dich
1970 Der Pfarrer von St. Pauli
Williho nic nerozhází
1969 Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1968 Der Arzt von St. Pauli
Dynamit v zeleném
Necronomicon - Geträumte Sünden
Paradies der flotten Sünder
Smrt v červeném jaguáru
1967 Brooklynský klub vrahů
Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn
1966 Chladnokrevně předložený účet
1965 Liebesquelle, Die
1964 Frauenarzt klagt an, Ein
Jetzt dreht die Welt sich nur um dich
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Marke Lohengrin (TV film)
1961 ...denn das Weib ist schwach
Riviera-Story
1916 Die Reise ins Jenseits

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ekstase - Der Prozeß gegen die Satansmädchen
1976 Šokující Asie 1

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace