foto

Pavel Sborščikov

  • nar. 14.4.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Černomor
2015 Strana čuděs
2014 Běrcy
2012 So mnoju vot čto proischodit
2011 Bespridannica (TV film)
2008 Antisex
Nová Země
2007 1612: Kronika smutných časů
Russkaja igra
2006 Dikari
Vlkodav z kmene Šedých psů

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
Zinka-moskvička (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Pervokursnica (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky