foto

Fernando Rivera

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fantastická čtyřka
2011 Den na zkoušku
2010 Devolved

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Young Hearts Spark Fire (S01E19)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozhodovací martyrium (S07E19)
2012 Go On (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2008 Mladí průzkumníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace