foto

David Barrera

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Run the Tide
Turbotarantule 2: Druhá láva
2015 I Am Gangster
2014 Armagedon v Los Angeles
Trojúhelník smrti (TV film)
2012 Asset, The (TV film)
2010 Boyle Heights
2009 Cruzando
2007 Božský Evan
2005 Girls Never Call
How the Garcia Girls Spent Their Summer
2003 Svět podle Lelanda
2001 Barrio Murders, The
1999 My Little Assassin (TV film)
1998 Málem hrdinové
1996 Infinity
1995 Není cesty zpět

TV seriály

2016 Shut Eye (TV seriál)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
To já ne (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (6)
Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Loupež ve spacím kupé (S08E01)
2013 Máma (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Most (TV seriál)
2010 Generator Rex (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Parazit (S01E18)
2006 Smith (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Megan O'Harová (S01E06)
2002 American Family (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Nostalgia (S03E20)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
L.A. Firefighters (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace