foto

David Barrera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Crave: The Fast Life
2016 Run the Tide
Turbotarantule 2: Druhá láva
2015 I Am Gangster
2014 Armagedon v Los Angeles
Trojúhelník smrti (TV film)
2012 Asset, The (TV film)
2010 Boyle Heights
2009 Cruzando
2007 Božský Evan
2005 Girls Never Call
How the Garcia Girls Spent Their Summer
2003 Svět podle Lelanda
2001 Barrio Murders, The
1999 My Little Assassin (TV film)
1998 Málem hrdinové
1996 Infinity
1995 Není cesty zpět

TV seriály

2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Co zbývá (E10)
Jaká tajemství (E08)
Co se stalo (E03)
další epizody (4)
Station 19 (TV seriál)
Crazy Train (S02E10)
Tým SEAL (TV seriál)
Things Not Seen (S02E12)
2018 Dirty John (TV seriál)
Approachable Dreams (S01E01)
Animal Kingdom (TV seriál)
Prey (S03E05)
Bosch (TV seriál)
Víno mládí (S04E06)
Ďábel v domě (S04E03)
Zvláštní dozor (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál) - a.z.
Nákaza (S13E14) - a.z.
2017 The Orville (TV seriál)
About a Girl (S01E03)
Chance (TV seriál)
The Collected Works of William Shakespeare (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Spencer (S12E13)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Two of Swords (S01E07)
The Magician (S01E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Není kouře bez ohně (S07E23)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
To já ne (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Benito Poppins and a Warm Pumpkin (S02E14)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (6)
Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Loupež ve spacím kupé (S08E01)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Gimme Shelter (S02E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Integrity Check (S04E06)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Most (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Doug the Mule (E14)
2010 Generator Rex (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Her Days Are Numbered (S03E10)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Ryan's First Day (E02)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Bar Fight (S02E13)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Parazit (S01E18)
Žralok (TV seriál)
Blind Trust (S01E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Návrat Sharifa (S04E13)
2006 Smith (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dr. Feelbad (S01E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Running Mates (S07E10)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
The Song Remains the Same (S02E02)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Mučené duše (S01E15)
Veronica Mars (TV seriál)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
2004 24 Saat (TV seriál)
Justice League Unlimited (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Někdo zvoní (S01E06)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Megan O'Harová (S01E06)
2002 American Family (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zachovej se jako chlap (S09E04)
2001 24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Nostalgia (S03E20)
JAG (TV seriál)
Ideální povolání (S05E03)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Prvních deset na žebříčku (S05E14)
1996 Chameleon (TV seriál)
L.A. Firefighters (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Toy Soldiers (E16)
1995 First Time Out (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky