foto

Robert Noble

  • nar. 12.1.1950 (67 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Boy
The Hunted
2010 Fred: The Movie (TV film)
2001 Muž, který soudil Boha
2000 Hra o výkupné
1999 Malevolence
1998 Wing and a Prayer, A (TV film)
1996 Cody: Fall from Grace (TV film)
Noc bláznů
1994 Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Když láska zabíjí (TV film)
Láska, podvod a loupež (TV film)
1992 Spotswood
Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Backfield in Motion (TV film)
Neskutečná cesta Billa a Teda
1987 Made In USA
Mail Order Bride (TV film)
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
1985 Záhadná pláž
1984 Street Hero
1983 With Prejudice
1980 Stir

TV seriály

2014 Hledání (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 Fortunate Life, A (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace