foto

Clark Howat

  • nar. 22.1.1918
    Calaveras County, California, USA
  • zem. 30.10.2009 (91 let)
    Arroyo Grande, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Running Hot
1983 Money to Burn
1977 Never Con a Killer (TV film)
1971 Billy Jack
Vanished (TV film)
1970 Letiště
1968 Columbo: Vražda na předpis (TV film)
1963 Twilight of Honor
1961 A Fever in the Blood
1960 The High Powered Rifle
1958 No Time for Sergeants
1957 Mister Cory
The Giant Claw
1956 Houston Story, The
UFO útočí!
1955 Illegal
The Eternal Sea
Válečný pokřik
1954 Security Risk
Suddenly!
Superman in Scotland Yard - a.z.
1953 City That Never Sleeps
Split Second
Stopař
The Glass Web
49th Man, The
1952 Androcles and the Lion
Castle in the Air
It Grows on Trees
Odstřelovač
Paula
Red Ball Express
Steel Town
The Fabulous Senorita
1951 All That I Have
FBI Girl
Fighting Coast Guard
Lost Continent
Missing Women
Only the Valiant
Saturday's Hero
Valparaiso Story, The
1950 California Passage
Customs Agent
Gambling House
Kiss Tomorrow Goodbye
My Blue Heaven
Once a Thief
Stříbrný blesk
Women from Headquarters
1947 Zázrak v New Yorku

TV seriály

1984 1st & Ten (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Combat Sergeant (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál) - herec, a.z.
The Lineup (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1950 Beulah (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace