foto

Troy Glasgow

  • nar. 11.9.1984 (33 let)
    Waterloo, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wonderkid
2014 A Streetcar Named Desire (divadelní záznam)
2013 Světová válka Z
2012 Piggy
2011 London's Burning (TV film)
2008 Dospělost
2006 Shoot the Messenger
2002 Mimo kontrolu (TV film)

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Čas andělů (S05E04)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Charity Begins At Home (S01E07)
2007 M.I.High (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Jal (S01E03)
Y Pris (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace