foto

Babatunde Aleshe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Naked Poet
2012 Friday UK
2010 Krev pelikána

TV seriály

2013 Frankie (TV seriál)
2010 Pán času (TV seriál)
Nájemník (S05E11)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Unloved (S01E02)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2014 Trap Town

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace