foto

Frithjof Vierock

  • nar. 28.8.1943 (77 let)
    Eisenach, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Herbstturnier
1993 Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
1985 Der Videopirat
Seitenstechen
1984 Die Violette Mütze oder Morgen sind wir endlich reich ...! (TV film)
1981 Au Bon Beurre (TV film)
Die Rumplhanni (TV film)
Fehlanzeige (studentský film)
1980 Pension Schöller (TV film)
1978 Boeing Boeing (TV film)
Ehrlich währt am längsten (TV film)
1977 Otto der Treue (TV film)
1975 Ludwig Ganghofer: Der Edelweißkönig
Revolte im Erziehungshaus (TV film)
1974 Ay, ay, Sheriff (TV film)
Ehrenhäuptling der Watubas (TV film)
Spukschloß von Baskermore, Das (TV film)
1973 Immobilien (TV film)
1971 Die Eroberung (TV film)
1970 Drücker
Hurra, unsere Eltern sind nicht da
Warum ist es am Rhein so schön? (TV film)
1969 Das Vermächtnis (TV film)
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Sieben Tage Frist
1967 Bratkartoffeln inbegriffen (TV film)
Pauken und Trompeten (TV film)
1966 Der Heiratsschwindler heiratet (TV film)
1965 Christinas Heimreise (TV film)
Der Anfang einer Woche (TV film)
Trilltrall und seine Brüder (TV film)
1963 Als ich noch der Waldbauernbub war...
Die achte Runde (TV film)
1962 Freddy und das Lied der Südsee
Max, der Taschendieb
Revue um Mitternacht
1961 Der Strafverteidiger (TV film)
Junge Leute brauchen Liebe
Toller Hecht auf krummer Tour
1960 Im Weißen Rössl
1959 Hula-Hopp, Conny
1958 Solange das Herz schlägt

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 So gehen die Geschäfte (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Mein Butler und ich (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Schloßherren (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Miss (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der King (S01E96)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Das feuerrote Spielmobil (TV seriál)
Quartett der Komiker (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kennwort Gute Reise (S01E24)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Der Staudamm (TV seriál)
Zimmer 13 (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Der Komödienstadel - Der siebte Bua (divadelní záznam)
1991 Der Komödienstadel - Millionen im Heu (divadelní záznam)
1974 Die Kinder Edouards (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky