foto

Arlette Gilbert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 L'Affaire Seznec (TV film)
1991 Modré sešity (TV film)
1990 Alcyon (TV film)
1989 Une saison de feuilles (TV film)
Život a nic jiného
1988 Années sandwiches, Les
1986 Une femme innocente (TV film)
1985 Muž se stříbrnýma očima
Sedmá velmoc
1984 Jacques le fataliste et son maître (TV film)
1983 Vzal jsem si stín
1982 Legitimní násilí
1980 Je veux voir Mioussov (TV film)
1977 Jean de La Fontaine (TV film)
1975 Une vieille maîtresse (TV film)
1974 Láska v dešti
1971 Soldat et la sorcière, Le (TV film)
1970 Cinéma de papa, Le
1967 Temps des cerises, Le (TV film)
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
Roger la Honte
Un monde nouveau
1965 Pieds dans le plâtre, Les
1964 Joyeuses commères de Windsor (TV film)
1962 Quatre-vingt-treize (TV film)
Sbohem, Filipíno
1960 Montserrat (TV film)
Un beau dimanche de septembre (TV film)

TV seriály

1989 Navarro (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1983 L'homme de la nuit (TV seriál)
1981 Martine Verdier (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Dames de la côte, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
Michel, l'enfant-roi (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
1965 Eugenie Grandet (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace