foto

Noel De Souza

  • nar. 27.12.1925 (91 let)
    Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Odnikud někam
2005 Nesvatbovi
1996 Atentát (TV film)
1988 B.O.R.N.
1987 Deadly Care (TV film)
1986 Trenérka
1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
Muž s červenou botou
1979 The Glove
1978 Hanging on a Star
1977 Man with the Power, The (TV film)
1973 Bad Charleston Charlie
1966 Gambit
1960 Sex Kittens Go to College
1959 Hrstka statečných
1957 Istanbul

TV seriály

2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Dezintegrace vesmírné sondy (S08E12)
2010 Futurestates (TV seriál)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Temná stránka (S03E18)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 Jungle Jim (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace