foto

Jessie Buckley

  • nar. 28.12.1988 (31 let)
    Killarney, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asi to ukončím
Dolittle
Problémissky
Stín špiónů
2019 A Battle in Waterloo
Judy
2018 Pulsar
Wild Rose
2017 Stvůra
2013 Jack a mechanické srdce

TV seriály

2020 Fargo (TV seriál)
Storia Americana (S04E11)
Happy (S04E10)
East/West (S04E09)
další epizody (11)
2019 Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
The Happiness of All Mankind (E04)
Open Wide, O Earth (E03)
další epizody (5)
2018 The Woman in White (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)