foto

Dave King

  • nar. 23.6.1929
    Twickenham, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.4.2002 (72 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Rude Awakening
1985 Revoluce
1983 Keep Off the Grass
1981 Rudí
1980 Dlouhý Velký pátek
1979 Kuba
The Golden Lady
1977 Charm (TV film)
1976 Hotel Ritz
1972 Pás cudnosti
1970 It's the Only Way to Go
1965 Podivné manželství
1962 Go to Blazes
The Road to Hong Kong
1961 Bing Crosby Show, The (TV film)
Pirates of Tortuga

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
Yellowthread Street (TV seriál)
1986 Breaking Up (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Petit docteur, Le (TV seriál)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)

Dokumentární

2009 Johnny Mercer: The Dream's on Me (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1970 Looks Familiar (TV pořad)
1968 Showtime (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1964 Dave's Kingdom (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)
1955 Dave King Show, The (TV pořad)
Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky