foto

Robert Clotworthy

  • nar. 24.10.1955 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Captain America: Občanská válka
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
2014 Americký sniper
Captain America: Návrat prvního Avengera
2012 Kronika
2011 Kokuriko-zaka kara
2010 Pohřben zaživa
Vem si mou duši
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Odvlečen
Požírač kostí (TV film)
2006 Puls
Spojenec
2005 Rychlý Stripes
Smršť nad Pacifikem
2004 Příběh žraloka
2002 Expres foto
Království koček
2001 Agent z Hong Kongu
Peklo ve městě
2000 Není král jako král
1999 Ztraceni v moři
Železný obr
1998 Legenda o Mulan
1997 Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
1996 Zločin století (TV film)
1995 Phoenix
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1992 Pole lásky
Trojitý kříž
1991 For the Boys
Proměna
Tati, ty jsi robot
V.I. Warshawski
1990 Vzhůru ke dnu!
1989 Brothers in Arms
1987 Dennis the Menace (TV film)
Kdo je ta holka
On je má dívka
1986 Šek je na poště
1985 Kriminál
1984 Fatal Vision (TV film)
Naušika z Větrného údolí
Shattered Vows (TV film)
Sladká pomsta (TV film)
1983 Ghost Dancing (TV film)
The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1981 Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
1976 The Cheerleaders (TV film)
1974 Columbo: Za úsvitu (TV film)

TV seriály

2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Improvizace se slavnostním projevem (S08E22)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Drawing Straws (S04E10)
A Thing with Feathers (S04E08)
Evolve or Die (S04E04)
2013 Broken Quest (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
2011 China, IL (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Výjimečný vztah (S05E05)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Batman (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Star of the Family (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Billy (TV seriál)
Stone (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2014 Prokletí ostrova Oak (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Sam Hell

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace