foto

Jany Tempel

  • nar. 18.7.1969 (51 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 YesYes, No Problem
2004 Soundless
2003 Fliege kehrt zurück (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1999 Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1997 Friedrich und der verzauberte Einbrecher
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
1992 Mallorca - Liebe inbegriffen (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragische Stunden (S11E11)
Wahre Schönheit … (S11E10)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Recht auf Leben (S07E38)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Nevinná (S01E467)
2000 Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Vražda u řeky (S01E454)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Die Railers (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Im Regen tanzen (E137)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1986 Wanderjahre (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2003 Hessenreporter: Kommissar Brinkmann (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Große Lügen!

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Große Lügen!

Host

TV pořady

1991 Telewischen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky