foto

Evelyn Moore

  • nar. Slough, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Nikam se neukryješ
1967 Okouzlený
1954 The Girl at the Window (TV film)
The Sleeping Beauty
1953 Missing Man, The
1949 Antigone (TV film)
1948 It's Hard to Be Good
The Weaker Sex
1940 Poison Pen
1914 An American Citizen

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky