foto

Robert Cawdron

  • nar. 29.12.1921
    Garches, Hauts-de-Seine, Francie
  • zem. 1997
    Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 S*P*Y*S
1971 Vzducholoď
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1968 The Blood Beast Terror
1967 Shuttered Room, The
1966 Statečný princ donegalský
1961 Crosstrap
The Frightened City
1960 Feet of Clay
Identity Unknown
October Moth
V sobotu večer, v neděli ráno
1957 Five on a Treasure Island
Král v New Yorku
Útěkář
1953 Candlelight Murder, The
Missing Man, The
Street of Shadows
1952 Down Among the Z Men
Goonreel (TV film)
Trent's Last Case
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
Scrooge
The Powder Monkey (TV film)
1950 Highly Dangerous
Hrůza na jevišti
Someone at the Door
State Secret
1948 Padlý idol
1947 Nightbeat
1940 At the Villa Rose

TV seriály

1975 Days of Hope (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
1964 Massingham Affair, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Shadow Squad (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
Eight to a Bar (TV seriál)
1951 Treasure Island (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace