foto

Denis Shaw

  • nar. 7.4.1921
    Dulwich, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.2.1971 (49 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Papesse, La
1969 Případ zlaté husy
1967 The Viking Queen
1966 Smrtelný případ
1964 The Runaway
1962 Pirates of Blood River, The
1961 Carry On Regardless
Night We Got the Bird, The
Nothing Barred
Ticket to Paradise
Weekend with Lulu, A
1960 Beyond the Curtain
Make Mine Mink
The Two Faces of Dr. Jekyll
Trouble with Eve
Ďábelský klub
1959 Great Van Robbery
Jack the Ripper
Mumie
The Bandit of Zhobe
The Man Who Could Cheat Death
1958 Blood of the Vampire
Links of Justice
Moment of Indiscretion
No Safety Ahead
Soapbox Derby
1957 The Flesh Is Weak
Weapon, The
1956 Keep It Clean
Port Afrique
Stars in Your Eyes
Who Done It?
1955 The Prisoner
Útěk z Colditzu
1954 Forbidden Cargo
1953 Candlelight Murder, The
House of Blackmail
1952 Girdle of Gold
The Long Memory
1951 Androcles and the Lion (TV film)
1938 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
1921 General John Regan

TV seriály

1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
Arrival (E01)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Beryl Coronet (S01E09)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace