foto

Edward Dentith

  • nar. 22.9.1917
    Kings Norton, Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1999
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Leon the Pig Farmer
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1980 Mořští vlci
1979 Lidský faktor
1962 Death Trap
1961 Court of Mystery (TV film)
1960 Follow That Horse!
Na každého jednou dojde
1958 A Tale of Two Cities
Moonraker, The
Velké peníze
1957 Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst

TV seriály

1992 Mulberry (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1978 Breakaway Girls (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Starý pes se novým kouskům nenaučí (S01E03)
1977 King of the Castle (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
Watch the Birdies (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace