foto

Tivadar Bilicsi

  • nar. 6.9.1901
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 11.7.1981 (79 let)
    Siófok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muzsikál a mozi 'Filmdalok' (TV film) - a.z.
1987 A Jávor - a.z.
1976 A méla Tempefői (TV film)
A szabin nök elrablása (TV film)
1975 A bohóc felesége (TV film)
A peleskei nótárius (TV film)
Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
1974 Nász a hegyen (TV film)
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
Az ember melegségre vágyik (TV film)
Az összeesküvés (TV film)
Hasonmás (TV film)
1971 Nyári játék (TV film)
1968 Sárga rózsa (TV film)
1967 Nem vagyunk angyalok (TV film)
Othello Gyulaházán (TV film)
1963 Az attasé lánya (TV film)
Színészek a porondon (TV film)
1954 Vasmacska
1952 Doktor Semmelweis
1951 Paní Déryová
1947 Fehér vonat
1946 Aranyóra
1944 Egy nap a világ
Egy pofon, egy csók
II. magyar kívánsághangverseny
1943 Anyámasszony katonája
Heten, mint a gonoszok
Házassággal kezdődik
Megálmodtalak
Szerencsés flótás
Sziámi macska
Éjféli gyors
Éjjeli zene
1942 Alkalom
Behajtani tilos!
Enyém vagy
Haláltánc
Jelmezbál
Katyi
Kétezerpengős Férfi
Kölcsönkért férjek
Magdolna
1941 A beszélő köntös
A cigány
Bob herceg
Csákó és kalap
Leányvásár
Régi keringő
Szeressük egymást
Tokaji aszú
Végre...
1940 Az utolsó Vereczkey
Erzsébet királyné
Férjet keresek
Földindulás
Hazafelé
Hétszilvafa
Semmelweis
Sok hűhó Emmiért
Zavaros éjszaka
1939 Fehérvári huszárok
Halálos tavasz
Hölgyek előnyben
János vitéz
Magyar Feltámadás
Nem loptam én életemben
Nincsenek véletlenek
Pusztai királykisasszony
Pénz áll a házhoz
Tökéletes férfi
Áll a bál
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A harapós férj
A leányvári boszorkány
A papucshös
Az ember néha téved
Beszállásolás
Két fogoly
Nehéz apának lenni
Pillanatnyi pénzzavar
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
Uz Bence
1937 3:1 a szerelem javára
A titokzatos idegen
Családi pótlék
Méltóságos kisasszony
Pesti mese
Rád bízom a feleségem
Tisztelet a kivételnek
Tokaji rapszódia
Édes a bosszú!
1936 Az aranyember
Barátságos arcot kérek
1935 Az új földesúr
Ez a villa eladó
1933 ...und es leuchtet die Pußta
Megölöm ezt a Hacseket!
1932 A vén gazember

TV seriály

1972 Zenés TV színház (TV seriál)
1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)

Host

TV pořady

1996 Áloműzők (TV pořad)
1968 Plusz egy fő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky