foto

Gyula Csortos

  • nar. 3.3.1883
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1.8.1945 (62 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muzsikál a mozi 'Férficsillagok' (TV film) - a.z.
1990 Ne kérdezd ki voltam (TV film) - a.z.
1987 A Jávor - a.z.
1944 Egy pofon, egy csók
Futótűz
Muki
1943 Egy szoknya, egy nadrág
Kerek Ferkó
Külvárosi őrszoba
Orient Express
Rákóczi nótája
Szerelmi láz
Zenélő malom
Álomkeringő
1942 A régi nyár
A tökéletes család
Alkalom
Bűnös vagyok
Egy asszony visszanéz
Gentryfészek
Izpitanie
Éjfélre kiderül
Őrségváltás
1941 A beszélő köntös
A kegyelmes úr rokona
A szűz és a gödölye
András
Az ördög nem alszik
Csákó és kalap
Egy tál lencse
Havasi napsütés
Szeressük egymást
Vissza az úton
1940 Az utolsó Vereczkey
Bercsényi huszárok
Hazafelé
Hazajáró lélek
Hétszilvafa
Mária két éjszakája
Párbaj semmiért
Pénz beszél
Sok hűhó Emmiért
1939 János vitéz
Két lány az utcán
Magyar Feltámadás
Pusztai királykisasszony
Áll a bál
1938 A leányvári boszorkány
Az ember néha téved
Fekete gyémántok
Két fogoly
Maga lesz a férjem
Szívet szívért
1937 A 111-es
Egy lány elindul
Méltóságos kisasszony
Szerelemből nősültem
Viki
1936 Az aranyember
Café Moszkva
Dunaparti randevú
Ember a híd alatt
Légy jó mindhalálig
Sárga csikó
Tomi, a megfagyott gyermek
Én voltam!
1935 Az új földesúr
1934 Egy éj Velencében
Lila akác
1933 Manévry lásky
Ítél a Balaton
1931 Hyppolit a lakáj
1928 A Magyar Nemzeti Színház múltja, jelene és jövöje
1926 Rongyosok
1921 Júdás fiai
Vörösbegy
1919 Júlia kisasszony
Liliom
1917 A Gyurkovics leányok
A hadtest parancsnok
A kuruzsló
A senki fia
A szerencse fia
A vörös Sámson
1916 A Dolovai nábob leánya
Soha, többé, mindörökké
1912 Egy csók története

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky