foto

Willi Schrade

  • nar. 31.1.1935 (84 let)
    Königsberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Albert Einstein
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Küsse und Schläge, Der (TV film)
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
1985 Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
Pohádka o muži s medvědí kůží
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
1982 Emil, der Versager (TV film)
Und alles wegen Marietta (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Komödianten-Emil (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
1979 Der blaue Helm (TV film)
Spurensucher (TV film)
1978 Ich will euch sehen
Rotschlipse (TV film)
1977 Ein Katzensprung
Happy End (divadelní záznam)
1975 Aus meiner Kindheit
Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
Suse, liebe Suse
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Unser blaues Dach (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
1972 Sonnensucher
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Handelsrisiko (TV film)
1970 Pawluscha (TV film)
Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Geschichte der Rosemarie E. (TV film)
Die Spieler (TV film)
Osvobození
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafsache Anker t (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Brennende Ruhr (TV film)
1966 Schwarze Panther
1965 Die andere Front (TV film)
1963 Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)
1962 Das Stacheltier - Wildweststory
Eva und der neue Adam (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
Jean Baras' große Chance (TV film)
Terror (TV film)
1961 Blaulicht - Gardez! (TV film)
Ein Sommertag macht keine Liebe
1960 Fahrt ins Blaue (TV film)

TV seriály

1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Bílé linky (S02E08)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1964 Das Mädchen aus dem Dschungel (TV seriál)

Dokumentární

2006 Letzte Ausfahrt Westberlin (TV film)
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky