foto

Ralph Boettner

  • nar. 11.2.1923
    Erfurt, Německá říše
  • zem. 1982
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Spurensucher (TV film)
1976 Schließt mir nicht die Augen (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
1967 Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
1966 Die Jagdgesellschaft (TV film)
1963 Die Räuberbande (TV film)
1962 Der Hexer (TV film)
Die Weber (TV film)
Geheime Fäden (TV film)

TV seriály

1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Bílé linky (S02E08)
1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Spurensucher (TV film)
1974 Die Explosion auf der Maine (TV film)
1965 Testpersonen (TV film)
1964 Zu viele Kreuze (TV film)

Dokumentární

1976 Die Emser Depesche (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Spurensucher (TV film)
1974 Die Explosion auf der Maine (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky